Közel 1.800 kitöltés, több mint 500.000 adat

Lezárult a megkérdezés, összesen közel 1.800-an adtak választ kérdéseimre. Nem titok, ez messze-messze meghaladja az előzetes várakozásokat…

Ahhoz, hogy ez összejöhessen, sok-sok ember segítségére volt szükség. Ők azok, akik megosztották a felhívásomat. Mivel a felsorolás nem tudna teljes lenni, ezért meg sem próbálkozom egy névszerinti köszönetnyilvánítással. Kérlek, nézzétek ezt el nekem!

A felhívás megosztásában közreműködők mellett természetesen köszönettel tartozom a válaszadóknak is. Tudom, hosszú volt a kérdőív, de higgyétek el, sokat segítettetek a kitöltéssel!

Most vár rám egy 263 oszlopos táblázat több mint 500.000 kitöltött mezővel. Szerintem el leszek vele egy ideig… 🙂

Az eredményekről több részben hallhattok és olvashattok majd.  Az első ilyen alkalom a III. Vállalkozáskutatási konferencia lesz november 17-én és 18-án, ahol a konferencia első napján témavezetőmmel, Dr. András Krisztinával közösen fogjuk egy szűkebb témakörében végzett részkutatás eredményeit közzé tenni – ideértve több mélyinterjút és a most lezárult megkérdezést is.

Ahogy azt ígértem, a tudományos publikációk mellett természetesen az Autósport Szakszótár oldal olvasói és hírlevél feliratkozói sem maradnak információk nélkül, hiszen itt is be fogom mutatni ennek a kutatásnak az eredményeit is. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről az információkról, iratkozz fel a hírlevélre!